אודות

את הבלו-קאו הקמנו מתוך אהבה לבשר. חקלאים, מגדלי בקר אנחנו.

עם השנים, הפכנו למומחים לבשר בעלי ניסיון וידע רב. 

קצבים. אנשים שחיים, נושמים ומדברים בשר. מתוך התשוקה הגדולה הזו הקמנו בשדרות קצביית איכות עם מפעל לפירוק ויישון יבש של בשר ברמה המקצועית ביותר, בכדי להביא לכם את הנתחים הכי איכותיים בארץ.

אנחנו מציעים חוויה אחרת של ערכים, שקיפות, למידה, קנייה ואכילה של בשר ברמה הטובה ביותר בישראל.

100% בשר ישראלי טרי מהמגדל לשולחן. אין יותר טוב מזה.