הסיפור שלנו...

מסורת ואיכות בעולם הבשר

ברוכים הבאים לבלו קאו, מסורת ואיכות לבשר ישראלי ייחודי. הכירו את יאיר רותם, המייסד והבעלים של הבלו קאו, שהוא דור שני למגדלי בקר ישראלי. עם ניסיון של מעל חצי מאה, יאיר ממשיך את המסורת המשפחתית בגידול בקר שהחלה עוד בשנת 1950 על ידי אביו.

כאנשים שחיים, נושמים ומדברים בשר ומתוך התשוקה הגדולה פיתחנו בבלו קאו שיטות גידול בקר מתקדמות וייחודיות. השיטות מבוססות על תנאים אידאליים ומתכונים ייחודיים עבור הפרות שפותחו על ידי מהנדסי מזון. כל זאת על מנת לספק לכם, לקוחותינו, את הבשר הטוב ביותר.

אצלנו בלו קאו לא עוצרים בגידול הבקר בלבד. פיתחנו מפעל מקצועי המתמחה בתהליך יישון הבשר, באמצעות טכנולוגיה חדישה וסטנדרטים גבוהים. תוצאה זו היא תו האיכות המיוחד של הבלו קאו, שמבטיח לכם בשר עסיסי, טעים ורך כמו שטרם טעמתם.

אנו מחויבים להמשיך ולטפח את המסורת והידע הרב שצברנו במהלך השנים על מנת לספק לכם את האיכות הגבוהה ביותר.
אצלנו תוכלו למצוא חווית קניה אחרת של ערכים, שקיפות, אמינות, קנייה והכי חשוב בשר ברמה הטובה ביותר בישראל.

100% בשר ישראלי טרי מהחווה לשולחן

תפריט נגישות