עראיס
הכנה: 5 דקות
בישול: 7 דקות
את המנה הזו אין איש או אישה שלא אוהבים. היא כל כך פשוטה וכל כך טעימה. היא משביעה ומנחמת - ולא צריך לטרוח כדי להינות ממנה.
נו, אז איך, מה, מי ?
אנו ב-Blue Cow לא רק מקצבים בקר. אנחנו אוהבים לאכול ולהאכיל - זוכרים - את זה כבר סיפרנו לכם הרבה פעמים. אז במסגרת הזו, הכנו תערובת מיוחדת ומוכנה של עראיס - טחנו, תיבלנו, ערבבנו והכנו. כל מה שאתם צריכים לעשות, זה להכניס לפיתה, לשים בטוסטר או בתנור או כמובן על המנגל - ותוך כמה דקות, יש לכם מנה מוכנה.
מוצרים
  • 👈 תערובת ל-5-7 מנות 👉
  • 1 ק"ג תערובת Blue Cow לעראיס
  • 5-8 פיתות חתוכות לחצאים / רבעים
  • טחינה לעיטור (לא חובה)
אופן הכנה
יש לשים כמות של תערובת עראיס ברבע / חצי פיתה.
לפרוס על הטוסטר סנדוויץ פסים נייר אפיה, ועליו לשים את חלקי הפיתות, למשך 5-7 דקות.
לחילופין: אפשר להשתמש בתנור אפיה או טוסטר אובן, על חום של 200 מעלות - 5-7 דקות.
וכמובן - כאשר המנגל דלוק - להניח על המנגל ל-2-3 דקות לכל צד.
בתיאבון 🌼
×