לטגן את השוקיים בשמן חם בתוך הסיר המיועד לבישול, עד להזהבה של הנתחים, משני הצדדים.
להוציא את הנתחים ולטגן בשמן את הבצל הלבן והירוק עד שהוא רך ושקוף. מוסיפים את הגזר, הג'ינג'ר, השום, הפטריות, שורש סלרי וקליפת תפוז. להוסיף את הכורכום. לאדות את הכל במשך מספר דקות.
להוסיף את רוטב הסויה, הטריאקי, יין ומיץ תפוזים. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
.לאחר כ-7 דקות של בישול, להוסיף את הסוכר. לטעום שמספיק מתקתק ולתקן תיבול בהתאם לצורך.
להחזיר את שוקי האווז. לבשל כשעה על אש בינונית, ברתיחה נמוכה מבעבעת. לאחר 60 דקות, להפוך את הנתחים לצד השני ולהמשיך בישול לשעה נוספת.
בתיאבון 🌼