לטגן בסיר רחב את הבשר ולתבל אותו תוך כדי עם מלח פלפל ומעט כמון. לאחר טיגון של מספר דקות מכל הצדדים להוציא לכלי נפרד.
בשמן שנותר בסיר לטגן את הבצל הלבן. לאחר שמתחיל להיטגן להוסיף את הרכיבים הבאים באופן הדרגתי: בצל אדום, גבעולי סלרי קוביות ראש סלרי, כרישה, גזר. מתבלים במעט כורכום, מלח ופלפל לפי הטעם ונותנים לכל הרכיבים להיטגן יחד ולהתחיל אידוי קל ביחד.
מוסיפים את עלי הדפנה וגרגירי ההל, ולאחר מספר דקות את היין הלבן.
סוגרים את הסיר ומאפשרים לכל הרכיבים להתאדות יחד כ-5 דקות. מערבבים מידי פעם.
מוסיפים את נתחי האונטריב שטוגנו קודם. מכסים, ונותנים לרתוח. לאחר רתיחה, מורידים לאש נמוכה למשך כ-3 שעות. יש להציץ על הסיר מדי שעה, לוודא שלא התאדו נוזלים או הצטברו יותר מדי נוזלים.
👈 ** הטיפ שלנו לבישול ארוך ** 👉
אם במהלך הבישול מצטברים יותר מדי נוזלים הניגרים מנתח הבקר שאתם מבשלים, מומלץ לפתוח מעט את המכסה של הסיר, על מנת לאפשר צמצום של נוזלי הרוטב.
בתיאבון 🌼