למרוח את הכתף בתערובת התבלינים.
לעטוף בנייר אפייה ואלומיניום. להכניס לתנור ל-3.5 שעות בטמפרטורה של 150 מעלות.
להסיר את העיטוף ולהשיב את הנתח לתנור לעוד 30 דקות לצורך שיזוף.
הצעת הגשה: ניתן להגיש עם זילוף דבש עדין מלמעלה 🍯
👈 הטיפ שלנו לעיטוף כפול של נתחי בשר 👉
פורסים נייר כסף בצורה של + , מעליו פורסים את נייר האפיה.
עוטפים מכל הכיוונים את הנתח עם נייר האפיה, בכדי לא לאפשר לנייר האלומיניום לגעת בנתח, ולאחר מכן עוטפים עם נייר האלומיניום ומהדקים.
ההידוק והסגירה של העיטוף צריכה להיות בחלק העליון של הנתח (לא בצדדים ולא בחלק התחתון) בכדי לשמור על נוזלים ועסיסיות הנתח.
בתיאבון 🌼